c57b15fe 0cf9 4096 9ca0 0c57a00bccc6

Voorouderlijke heling en opstellingen

cae1af43 12a7 4952 bafe 601f88d301a4

Voorouderlijke heling

Wat weet jij van jouw wortels? Wat weet jij van je roots? Wat weet jij van je ouders en je grootouders?

Algemeen aanvaard is het gegeven dat je het DNA van je ouders erft en dus ook van je grootouders. De veel gehoorde opmerking: ‘Zij lijkt op haar vader of op haar oma’ klinkt ons niet vreemd in de oren. Maar realiseer je je dat je, behalve het fysieke DNA ook energetisch DNA erft?
Iedereen is verbonden met zijn/haar ouders/voorouders. Ook die je als niet zo prettig hebt ervaren of waar niet meer over gesproken werd na zijn/haar overlijden.

Zou het kunnen zijn dat onverwerkte issues van je ouders maar ook van je grootouders nog doorwerken in jou?
In de voorgaande generaties was het niet gebruikelijk om te spreken over emoties als woede, verdriet etc. En dat terwijl onze ouders/grootouders toch veel meegemaakt hebben waarbij je o.a. kunt denken aan ervaringen in de oorlog of overleden kindjes waar niet over gesproken werd.

Waar is het verdriet gebleven dat in die voorgaande generaties geen aandacht kreeg?

Waar is de woede gebleven die onderdrukt werd?


Het voorouderlijke besef is nodig als mens om je juist in het hier en nu bewust van jezelf te kunnen zijn!

Vanuit de kennis en ervaring die ik heb mogen opdoen bij de jaartraining die ik gevolgd heb bij regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier gaan we op zoek naar de verhalen van jouw familie. Vanuit liefde en respect voor degenen die ons voorgingen gaan we onderzoeken in hoeverre onverwerkte items van jouw ouders en/of grootouders nog doorspelen in jouw leven. Niets vermoedend kan het zijn dat je nog veel met je meedraagt.
De ontdekkingstocht naar jouw stamboom levert vaak vernieuwende inzichten op en het werkt enorm bevrijdend wanneer ongehoorde en dus vaak nog onverwerkte ervaringen verdiende aandacht krijgen.

Familieopstellingen

Je bent als mens meer verbonden met je familie en je voorouders dan je je misschien realiseert.
Elk familiesysteem is een lotsgemeenschap die voortdurend op zoek is naar evenwicht. Elk systeem is verbonden met een basisorde waarin ieder lid werkelijk een eigen plek heeft en tegelijk onlosmakelijk met de anderen verbonden is. Er heerst ‘rust’ in het systeem als aan een aantal basisprincipes voldaan wordt.

Met behulp van een familieopstelling kunnen verstoringen in deze basisprincipes aan het licht komen en hersteld worden. Zo kun je als persoon op jouw eigen unieke plek kracht en steun ervaren. Oude wonden mogen helen!06 22 98 56 13