IMG 0501

Familieopstellingen

Familie-opstellingen - Chi-Libra Kinesiologie en Coaching

Systemisch werk.

Loopt het in jouw eigen leven, in je familie of in je organisatie niet zoals je wenst? Dan is een systemische opstelling een prachtige manier om dat wat niet zichtbaar is, zichtbaar te maken.
Ieder mens leeft vanuit patronen, al dan niet bewust!
Het systemisch werk kan vele inzichten geven en ervoor zorgen dat op alle lagen in het systeem (gezin, gezin van herkomst, organisatie), veranderingen plaatsvinden. Met deze wijze van werken onderzoeken we uit welk (familie)patroon je probleem ontstaan is en leer je er daadwerkelijk vanuit een ander perspectief naar te kijken om zo een blijvende verandering in te creëren.
Het onbewuste wordt zichtbaar en voelbaar!

Je bent als mens meer verbonden met je familie dan je denkt.
Elk familiesysteem is een lotsgemeenschap die voortdurend op zoek is naar evenwicht en is verbonden met de grondorde waarin ieder lid werkelijk een eigen plek heeft en tegelijk onlosmakelijk met de anderen verbonden is. Er heerst ‘rust’ in het systeem als aan een aantal basisprincipes voldaan wordt:

  • Loyaliteit
  • Erkenning
  • Ordening
  • Erbij horen
  • Balans in geven en nemen.

Met behulp van een familieopstelling of andere opstelling kunnen deze basisprincipes hersteld worden en kun je als persoon op jouw eigen unieke plek kracht en steun ervaren.
Oude wonden mogen helen!

Ook voor organisaties geldt dat medewerkers met elkaar een systeem vormen waarin onbewuste patronen van invloed zijn op het dagelijks reilen en zeilen in je organisatie. Met behulp van een organisatieopstelling kunnen patronen helder worden wat o.a. de samenwerking ten goede kan komen.

06 22 98 56 13