Over de cursus

In deze cursus leer je de principes van het spiertesten. Voor elke cursist altijd weer een verrassing: “Ik kan het ook!” En:” Het werkt echt!” Daarnaast leer je het toepassen van veertien spiertesten in relatie tot de veertien meridianen.

Aan bod komen:

  • de meridianenleer.
  • verschillende correctietechnieken w.o. neurolympfatische punten, neurovasculaire punten, meridianen, wervelreflexen en aanhechting en oorsprong.
  • eenvoudige pijn verminderen.
  • eenvoudige emotional-stress-release.
  • voeding om de spier te versterken.
  • testen met behulp van een tussenpersoon.
  • kruislopen voor plezier.
  • balanceren op een doel.

Na afloop van de cursus ben je in staat om iemand een ‘veertien spierenbalans’ te geven en zo de energiedoorstroming en het zelfhelende vermogen van het lichaam te activeren.

Een cursus heeft een minimale lengte van achttien uur.*
Gewenste vooropleiding: geen.

Touch for Health 1! Een echte aanrader voor iedereen die handvatten wil krijgen om zelf beter in z’n vel te zitten en wat voor dierbaren te kunnen betekenen.

Tijdens deze 3 dagen leer je hoe jezelf en de mensen om je heen in balans kunt brengen. Zelfverantwoordelijkheid nemen en dragen voor je eigen gezondheid. Praktische technieken die dagelijks toepasbaar zijn waardoor je stress kunt reduceren en je lekker in je vel komt te zitten.
Je leert 14 spieren testen en te corrigeren om de energiedoorstroming te checken in de bijbehorende meridiaan. Daarnaast leer je hoe je voeding kunt testen en wat voeding voor invloed kan hebben op jouw energie.

Deze 3 lesdagen zijn zeer praktisch van aard. Omdat je in 3 dagen veel informatie aangereikt krijgt bied ik op 12 november 2022 een praktijk vervolgdag aan waarop de technieken en spiertesten nogmaals geoefend kunnen worden. Voor deze lesdag dien je je apart in te schrijven.

De cursussen Touch for Health zijn bij de beroepsvereniging het LVNT erkend als vakinhoudelijke bijscholing voor therapeuten die geregistreerd staan als kinesioloog. Voor anders werkende therapeuten geldt het als een algemene bijscholing. Ook zijn alle cursussen Touch for Health en Metaforen & doel bepalen bij het KTNO erkend.

Bij een minimum van 6 cursisten gaat de cursus door.

Cursus data

Datum Begintijd Eindtijd
21-01-2023 09:30 17:30
04-02-2023 09:30 17:30
25-02-2023 09:30 17:30

Additionele informatie

Prijs cursus: € 350,-
Verblijfskosten: n.v.t.
Materiaalkosten € 29,95

Locatie

Adres: Edisonstraat 39
Postcode: 2811 EM
Plaats: Reeuwijk

De cursus is al gestart en er kan niet meer ingeschreven worden.

06 22 98 56 13