Over de cursus

Na Touch for Health 3 of 4 is er de mogelijkheid tot een vervolgcursus: Metaforen & Doel bepalen.

Deze cursus is grotendeels ontwikkeld door Matthew Thie, de zoon van John F. Thie. De module is een onderdeel van Touch for Health, maar wordt gegeven in een apart blok.
Gewenste vooropleiding: Touch for Health 1 t/m 3; je hebt dan voldoende basiskennis, onder meer over de tweeënveertig spieren.

Deze cursus heeft een minimale lengte van veertien uur.

Voor verdere informatie zie: cursusinhoud.

De 2 daagse workshop Metaforen & Doel bepalen zijn naar mijn mening een onlosmakelijk onderdeel van Touch for Health.
Tijdens de modules van Touch for Health heb je al leren werken met metaforen maar in de workshop staat het werken met de metaforen centraal en gaan we de diepte in t.a.v. de spiermetaforen, de meridiaan  metaforen en de metaforen van de vijf elementen.

Daarnaast wordt uitgebreid aandacht geschonken aan het op juiste wijze bepalen van het doel voor de balans. Hierbij leg ik ook de nadruk aan communicatie vanuit het voelen i.p.v. hoofdzakelijk vanuit het denken.

De cursussen Touch for Health zijn bij de beroepsvereniging het LVNT erkend als vakinhoudelijke bijscholing voor therapeuten die geregistreerd staan als kinesioloog. Voor anders werkende therapeuten geldt het als een algemene bijscholing. Ook zijn alle cursussen Touch for Health en Metaforen & doel bepalen bij het KTNO erkend.

Bij een minimum van 6 deelnemers gaat het door.

Cursus data

Datum Begintijd Eindtijd
22-06-2024 09:30 17:30
29-06-2024 09:30 17:30

Additionele informatie

Prijs cursus: € 220,-
Verblijfskosten: € 50,-
Materiaalkosten € 28,95

Locatie

Adres: Edisonstraat 39
Postcode: 2811 EM
Plaats: Reeuwijk

Schrijf je in

Inschrijven cursus
06 22 98 56 13