Over Paulien de Roos

Via mijn zoon, die allergische klachten had, kwam ik voor het eerst in aanraking met Touch for Health. Ik was direct gegrepen door deze methode en door de prachtige resultaten die je ermee kunt behalen. In 2001 schreef ik me in voor de cursus Touch for Health. Mijn enthousiasme groeide met de dag en na afronding van de Touch for Health-cursussen heb ik mijn baan opgezegd om mij verder te kunnen scholen in de kinesiologie.

Na de HBO (Jeugdwelzijnswerk, met aanvullingen op het gebied van personeelsbeleid) heb ik gewerkt als groepsleidster en later als adjunct-directeur op een schippersinternaat. Daarna werd ik directeur van een detacheringbureau, gespecialiseerd in schuldhulpverlening.

In 2003 haalde ik het diploma Kinsiologie. Om mijn kennis te verdiepen en mij verder te ontwikkelen, deed ik verschillende (vervolg)opleidingen en cursussen, namelijk:
- instructeursopleiding voor diverse cursussen op het gebied van de kinesiologie
- orthomoleculaire opleiding, zodat ik in staat ben de therapie te ondersteunen met orthomoleculaire voedingsadviezen
- meerdere cursussen op universitair niveau van Hugo Tobar en Ian Stubbings
- IMT cursussen (integratieve manuele therapie) en cursussen in healing
- opleiding tot kindertolk.

En elke dag leer ik nog bij van mijn cliënten en cursisten.

Ik vind het geweldig dat ik mijn levens- en werkervaring mag inzetten in mijn centrum. Het is prachtig om te zien hoe mensen die waren vastgelopen door fysieke- en/of emotionele klachten, kunnen herstellen om vervolgens gezond en in balans hun levensproces verder te vervolgen.

Sinds april 2016 ben ik Faculty Member voor de Touch for Health in Nederland. Dit houdt in dat ik de verbindende schakel ben tussen de IKC ( International Kinesiology College ikc-info.org) en alles wat er gebeurt op het gebied van de Touch for Health in Nederland.
Voor meer informatie kun je terecht op de site www.touchforhealthnederland.nl

meer over :
International Kinesiology College
Touch for Health Nederland